VAN / ERCİŞ - Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

Okulumuzda bağımlılıkla mücadele kapsamında rehberlik servisimiz tarafından sınıflarımıza tütün bağımlılığı, teknoloji bağımlılığı ve sağlıklı yaşam konularında seminer verilmiştir. Okul rehberlik panomuz güncellenmiştir.

Ekm

OKUL REHBERLİK SERVİSİMİZ TARAFINDAN TÜM ŞUBELERİMİZDE VERİMLİ DERS ÇALIŞMA VE SINAVLARDA BAŞARILI OLMA YOLLARI SEMİNERLERİ VERİLMİŞTİR.

Ekm

Okulumuzda sene başında okulumuzun rehberlik hedeflerinden bir tanesi olarak seçilen meslek tanıtımı konusunda okul rehber öğretmenimiz Mustafa DALGIÇ tarafından hazırlanan sunumda 60 a yakın mesleğin çalışma koşulları, meslekte iş bulma-ilerleme imkanları, üniversite taban puanları ve son KPSS atama puanlarına ilişkin sayısal verilere yer verilmiştir. Öğrencilerle soru cevap etkileşiminin ardından verimli geçen seminer sonlandırılmıştır.

Ekm

Yeni Konferans salonumuz öğrencilerimizin, velilerimizin ve öğretmenlerimizin hizmetine açılmıştır. Öğrencilerimizin programları daha rahat bir ortamda dinleyebilmesi adına hazırlanan salonumuzda veli toplantıları, seminerler, şiir dinletileri, oryantasyon eğitimi gibi faaliyetler düzenlenmektedir. 100 kişilik olan salonumuz akıllı tahta ve ses sistemi ile de desteklenerek yapılan programların daha verimli geçmesi amaçlanmıştır.